klantbeoordeling

8.5

Op basis van de onderstaande criteria

Kwaliteit van advies
90%
Levertijd & service
90%
Nauwkeurigheid
80%
Monteurs
80%
Folsgare

Type: vloerisolatie
Aantal m²: 56
Bespaard p/j:

Na een uitvoerige digitale voorverkenning op het gebied van vloerisolatie heb ik een drietal offertes aangevraagd. Na enige tijd een tweetal vertegenwoordigers op bezoek gekregen die een korte en zakelijke voorlichting gaven van de werkzaamheden en – te verwachten – kosten. De beide producten waren op basis van kunststof cq. PUR producten.
Omdat het gevoel bij deze voorlichtingen zowel mijn vrouw als ik niet optimaal was opnieuw internet opgedoken en op TonZon gezocht. Op de heldere en van diverse voorlichting video’s voorziene website uitgekomen bij de fa. JBHome uit Meppel als dichtbij zijnde dealer van dit product.
Ook bij JBHome een offerte aangevraagd obv. het aantal vierkante meters. Al na een paar dagen de offerte in huis gevolgd door een telefoontje van Jos Berkien die vroeg of hij voor het exact inmeten en een toelichting op de offerte kon langskomen. De presentatie, gedegen advisering en technische kennis door Jos stak met kop en schouders uit boven de beide andere vertegenwoordigers.
Na het nauwkeurig inmeten van de vierkante meters volgde de definitieve offerte. Gezien de bouwtechnische en bodemgesteldheid (harde kleilaag) moest er nog een extra meet moment plaatsvinden maar ook deze uitdaging werd soepel genomen en tegen zeer aanvaardbare kosten aangegaan.
Mijn vrouw en ik hoefden er niet veel langer over na te denken en ondanks het feit dat de offerte iets hoger uitviel gaf vooral ons gevoel in zee te gaan met een vakman en een gerenommeerd bedrijf en product de doorslag. Met name de korte lijnen en 1 op 1 contact met Jos wekte vertrouwen en sprak ons erg aan.
Al snel een telefoontje voor een voorverkenning door de “graafploeg” en kort daarop stonden de beide monteurs voor de deur die onder de vloer verdwenen en – met uitzondering van korte pauzes – in 1 dag de gehele oppervlakte hebben voorzien van de folie !! Ondanks de hoge buitentemperaturen (28 graden) geen geklaag… De beide mannen vanzelfsprekend zoveel mogelijk voorzien van een natje en een droogje maar petje af voor het werktempo.

Over all zijn wij DIK tevreden over de complete service, heldere voorlichting, uitvoering en oplevering van JBHome en kijken nu al uit naar het najaar /winter om het effect van de vloerisolatie te gaan beleven.

Mvg,

Nic & Esther Westrik
Folsgare

alle recensies