klantbeoordeling

8.3

Op basis van de onderstaande criteria

Kwaliteit van advies
80%
Levertijd & service
80%
Nauwkeurigheid
80%
Monteurs
90%
Ruinerwold

Type: vloerisolatie
Aantal m²: 91
Bespaard p/j:

Wij waren al een tijdje op zoek naar een methode om de kruipruimte te isoleren. Hierbij hadden we al interesse in de Tonzon methode.Op een soort van energiebesparing avond, georganiseerd door Energie Neutraal Ruinerwold, kwamen wij in contact met Jos Berkien van JBHOME.

JBHOME is gespecialiseerd in isolaties en gecertificeerd Tonzon installateur. Door zijn enthousiasme, overtuigingskracht en het vertrouwen dat hij uitstraalde hadden we al snel besloten om met JBHOME in zee te gaan. Mede ook omdat zij ervaring hebben met hoe de hete luchtkanalen onder de vloer ingepakt
kunnen worden.
Na het bekijken van de situatie en het inmeten, werd de offerte ( zoals beloofd) snel gemaakt. We werden het snel eens over de prijs, waarbij we gebruik konden maken van de toen geldende 10 % korting.

Twee weken later werd de bodem en de vloer door twee klantvriendelijke, probleemoplossende en vakbekwame monteurs geïsoleerd. Er was echter een compartiment, die door een lekkende rioleringsbuis ca. een week later vakkundig kon worden afgewerkt.

Al met al zijn we tevreden met de door JBHOME uitgevoerde installatie. We kijken uit naar de besparing die deze isolatie gaat opleveren.

alle recensies