over jbhome

Een toegewijd team en een gegarandeerde kwaliteit

JBHOME is een ervaren isolatiebedrijf, welke sinds 1980 actief is in Noord-Nederland. De nadruk bij onze dienstverlening ligt op eerlijk advies, transparante offertes en uiterst nauwkeurig vakwerk. Wij streven ernaar om de klant een duurzame isolatieoplossing aan te dragen, van hoogstaande kwaliteit. Hierdoor maken wij uitsluitend gebruik van TONZON isolatiemateriaal. TONZON isolatiemateriaal is een revolutionair en duurzaam materiaal, welke het mogelijk maakt ongeëvenaarde resultaten te bereiken; de isolatiewaarde is hoger dan dat van andere isolatiemethodes.

Dankzij, het door ons zelf opgeleide team, gedreven vakmensen kunt u erop vertrouwen dat uw huis snel, nauwkeurig en duurzaam wordt geïsoleerd. Hierdoor kunt u niet alleen snel, maar ook lang genieten van een comfortabel klimaat in uw huis.

team jbhome

Hieronder stellen wij ons graag aan u voor, zodat u precies weet met wie u te maken heeft. Interesse om ons team te versterken? Wij hebben regelmatig vacatures openstaan, neem snel contact op!

Jos Berkien

Management & Ondersteuning

Jos houdt zich als eigenaar dagelijks bezig met zowel het management als met productadvisering. Voor vragen over de diensten  van JBHOME kunt u direct bij hem terecht.

Yoshri Degelink

Monteur vloerisolatiesystemen

Wilt u meer weten over TONZON isolatie door JBHOME? Of direct een offerte aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons.