TONZON Vloerisolatie door JBHOME

Snel persoonlijke informatie?

Vul uw gegevens hiernaast in en u wordt binnen 24uur terug gebeld door één van onze medewerkers.

Ik ben geïnteresseerd - bel mij terug!

Nooit meer koude voeten dankzij TONZON vloerisolatie van JBHOME

Het is voor veel mensen een bekende bron van ergernis: koude voeten door een koude vloer. Juist op de plek waar u zich het meest thuis wilt voelen, zorgt dat voor een onbehaaglijk gevoel. De kachel hoger zetten helpt nauwelijks en zorgt voor een hogere energierekening.

Een duurzame oplossing: vloerisolatie

Isoleren is de oplossing; met een goede vloerisolatie wordt uw vloer al snel zo’n 2 tot 4 graden warmer. Dat voelt u niet alleen, dat ziet u ook aan uw energierekening. U bespaart direct op stookkosten, omdat de warmte niet meer via de vloer het huis kan ontsnappen. De winst is dus tweeledig: warme voeten én besparen in plaats van extra stookkosten! Volgens Milieu Centraal is het rendement van vloerisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

TONZON vloerisolatie

TONZON isolatiemateriaal maakt op een duurzame wijze een warme vloer en een lagere energierekening mogelijk. Hierdoor is TONZON de beste keuze op isolatiegebied.

TONZON isolatie is significant duurzamer dan andere isolatiemethodes, het levert geen milieu belasting op, omdat er bij de productie geen schadelijke stoffen vrijkomen en de materialen 100% recyclebaar zijn. TONZON is DUBOKEUR gecertificeerd, dit keurmerk bewijst dat Tonzon een duurzaam materiaal is. Naast de duurzame productie en het 100% recyclebare karakter van Tonzon, wordt het milieu ook minder belast doordat er sprake is van een verminderde CO²-uitstoot, omdat u minder hoeft te stoken.

TONZON vloerisolatie werkt met zogenaamde thermoskussens. Tussen reflecterende lagen folie worden stilstaande luchtlagen gecreëerd, waardoor een flexibele ‘thermosfles’ ontstaat. Omdat stilstaande lucht geen warmte-energie kan overdragen, zorgt dit ervoor dat de warmte van uw huis niet meer via de vloer verdwijnt. Tegelijkertijd zorgt het reflecterende karakter van de folie ervoor dat zoveel mogelijk warmte direct wordt teruggekaatst, de vloer in. Uw TONZON vloerisolatie fungeert als passieve vloerverwarming.

Nog een aantal voordelen van TONZON isolatiemateriaal is dat houten vloeren worden beschermd tegen vocht, schimmel en rot. De levensduur van TONZON isolatiemateriaal is meer dan 30 jaar.

TONZON isolatie is een investering die zich op alle denkbare fronten terugbetaalt.

Over JBHOME

JBHOME werkt al meer dan 10 jaar als erkend TONZON installateur. Hierdoor weet JBHOME als geen ander de voordelen van dit materiaal optimaal te benutten in uw huis. Het is onze passie om op een nauwkeurige, transparante en eerlijke wijze onze klanten te adviseren en hen te helpen de warmtehuishouding van hun huis op een duurzame wijze te optimaliseren. JBHOME maakt exclusief gebruik van TONZON isolatiemateriaal, alleen dit materiaal voldoet aan de hoge en duurzame eisen die wij aan ons werk stellen. Onze vakmensen zijn specialisten op het gebied van isolatie. Zij hebben de kennis en ervaring, en werken altijd netjes en nauwkeurig. Hierdoor bent u verzekerd van hoogstaande isolatie en kunt u direct genieten van de voordelen welke TONZON isolatie biedt.

De garantie van TONZON Vloerisolatie

Passieve vloerverwarming

Lagere stookkosten

Hogere isolatiewaarde

Droge kruipruimte

Snel terugverdienen

Meeste milieuvoordelen

De garantie van JBHOME, de isolatiespecialist

Transparant, eerlijk advies

Alleen duurzame oplossingen

Gecertificeerd Tonzon installateur

Jarenlange ervaring

Duizenden tevreden klanten

Vakmensen die netjes en vakkundig werken

Wat u met TONZON Vloerisolatie kunt besparen

TONZON vloerisolatie werkt als vloerverwarming, zonder dat u extra hoeft te stoken; uw thermostaat kan een graad of twee lager terwijl uw comfort toeneemt. De keuze voor TONZON isolatie door JBHOME is een duurzame keuze. Het materiaal is niet schadelijk voor het milieu, gaat erg lang mee en heeft een bijzonder hoge isolatie waarde. De vakmensen van JBHOME weten, dankzij hun ervaring, het maximale uit deze bijzondere isolatiemethode te halen. Zo verdient u de investering het snelste weer terug.

Gecertificeerd TONZON-specialist

Bereken uw besparing


Voor 1930 1930 - 1983 later dan 1983
ja nee

00 00 00

Wilt u meer weten over TONZON isolatie door JBHOME? Of direct een offerte aanvragen?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons.